חטיף טבעי וטעים

חומרים:

100 גרם חמאה

1/3 כוס דבש אלסקה

1/3 כוס ריבה מכל סוג

1/3 כוס אגוזי מלך או פקאן

1/3 כוס חמוציות מיובשות (או צימוקים)

2.5 כוסות שיבולת שועל עדינה YORKER (אלסקה)

* תבנית מלבנית בינונית (בערך בגודל 20 על 30)

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-175 מעלות, משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה.
2. בסיר בינוני שמים חמאה, דבש וריבה ומבשלים על אש קטנה תוך ערבוב, עד שהכל נמס.
3. מוסיפים לסיר שיבולת השועל, אגוזים וחמוציות (או צימוקים) ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מעבירים לתבנית ומשטחים.
4. אופים 15-20 דקות, עד שהתערובת מתייצבת ומזהיבה. מצננים לגמרי, חותכים לריבועים או מלבנים ושומרים בכלי סגור.





הדפס מתכון