פסטה צמחונית – פיקנטית

אופן ההכנה:
1 חבילה פסטה פרונטו
2 כפות שמן צמחי
1 בצל קצוץ
1 עגבניה קצוצה לקוביות
1 פלפל ירוק קצוץ לקוביות
1 פלפל אדום קצוץ לקוביות
1 כפית ממרח צילי או 1 כף רוטב צילי חריף אלסקה
200 מ"ל קרם קוקוס

אופן ההכנה:
1.לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן ולערבב בקערה עם 1 כף שמן צמחי (למנוע הדבקה)
2.לחמם 1 כף שמן בסיר, להוסיף בצל ולטגן עד שיזהיב, להוסיף את הפלפלים ולערבב היטב.
3.להוסיף ממרח צילי / רוטב צילי, קרם קוקוס, עגבניה קצוצה ומלח, להביא לרתיחה.
4.להוריד את הרוטב מהאש ולשפוך על הפסטה שבקערה. להגיש מיד.


הדפס מתכון