מתכון להכנת טירמיסו

רכיבים:
400 גרם בישקוטים, 400 גרם גבינת מסקרפונה, 4 ביצים, 100 גרם סוכר, 4 כפות קפה נמס, קקאו לפי הטעם.
ניתן לערבב את הקפה או להחליפו ביין מרסלה, ורמוט, או כל סוג אחר של ליקר.

אופן ההכנה:
יש להקציף את חלבוני הביצים, לאחר מכן יש לטרוף בקערה את חלמוני הביצים יחד עם הסוכר עד שמקבלים מרקם קרמי אשר אותו יש לקפל בזהירות אל תוך החלבון המוקצף, הוסיפו את גבינת המסקרפונה תוך כדי בחישה.
טבלו מעט את הבישקוטים בתערובת הקפה והיין והניחו אותם בתבנית מרובעת.
מרחו כמחצית מן הקרם על הבישקוטים ופזרו מעל אבקת קקאו.
הניחו שכבה נוספת של בישקוטים ומרחו את יתרת הקרם מעליה.
פזרו מעל אבקת קקאו וקררו למשך מספר שעות.
יש להגיש קר.


הדפס מתכון