עוף בחלב קוקוס ומנגו

החומרים:
1 ק"ג כרעיים / ירכיים עוף
1 קופסא מנגו משומר אלסקה
1 פלפל אדום קצוץ לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
10 שיני שום קצוצות (לא כתושות)
בצל ירוק קצוץ (רק החלק הירוק)
1 קופסא חלב קוקוס KARA
2 כפות רוטב סויה MASUMASU אלסקה
2 כפיות שמן שומשום מזוכך MASUMASU אלסקה
תיבול: מלח, פלפל שחור טחון, אבקת מרק עוף
להגשה: כוסברה קצוצה טריה.
אורז בסמטי TILDA מוכן על פי הוראות היצרן.

אופן ההכנה:
בסיר גדול ורחב לטגן בצל ושום במעט שמן צמחי, עד הזהבה.
להוסיף את קוביות הפלפל האדום והבצל הירוק ולאדות מספר דקות עד שיתרככו.
להוסיף לסיר את נתחי העוף ולהלבין את העוף מכל הצדדים על מצע הבצל.
לאחר מכן להוסיף את כל שאר המרכיבים פרט לשמן השומשום. לתבל ולהביא לרתיחה.
לכסות את הסיר ולבשל במשך שעתיים-שלוש על אש נמוכה מאוד עד שהתבשיל משנה צבע לחום בהיר ויפה והרוטב מסמיך ומצטמצם.
להגיש חם על מצע של אורז לבן ולקשט בכוסברה קצוצה.


הדפס מתכון