פסטה בעגבניות מיובשות וצנוברים

החומרים:
1 חבילה פסטה פוסילי / קונכיות / ירח קטן מסידרת פסטה פרונטו
1 חבילה צנוברים לא קלויים
100 גרם עגבניות מיובשות אלסקה
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
1 קופסאת קוביות עגבניות 800 גרם
שמן זית כתית מעולה LA ESPANOLA
מלח, פלפל שחור טחון טרי, פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:
במחבת קטנה קולים את הצנוברים עד שיזהיבו ושומרים בצד.
בסיר מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים שום, קוביות עגבניות ועגבניות יבשות קצוצות ומאדים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה עדינה. מתבלים על פי הטעם ומסמיכים את הרוטב תוך בישול של עד 20 דקות.
בזמן שהרוטב מתבשל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
כשהרוטב מוכן – שופכים על הפסטה המסוננת ומערבבים, מקשטים בצנוברים הקלויים בנדיבות כך שירגישו אותם בתוך הרוטב. מגישים מיד.


הדפס מתכון