לביבות אורז בסמטי חום עם קישואים ורוטב יוגורט

החומרים:
100 גרם אורז בסמטי TILDA חום
1 קישוא מגורד גס
1 צרור כוסברה קצוץ (אפשר להחליף בפטרוזיליה)
1 פלפל חריף ירוק קצוץ
100 גרם קמח תופח מאליו
2 ביצים בחושות
6 כפות שמן זית LA ESPANOLA
עלי נענע קצוצים

לרוטב יוגורט:
150 מ"ל יוגורט טבעי ללא תוספות טעם
עלי נענע קצוצים
2 שיני שום כתושות
חצי כפית מלח

אופן ההכנה:
מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן כ-25 דקות עד שמוכן. מעבירים לקערה ומצננים.
מוסיפים את הקישואים, הפלפל החריף, עלי הכוסברה, הקמח והביצים + מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד קבלת בלילה לא נוזלית מדי.
במחבת מחממים שמן זית ומטגנים בעזרת כף לביבות עגולות בקוטר 4-5 ס"מ. מזהיבים מכל צד ומוציאים לנייר סופג. מצננים מעט.
מכינים את רוטב היוגורט ומגישים לצד הלביבות.


הדפס מתכון