טארט פירות עם קרם קוקוס KARA

הרכיבים לבצק:
50 גרם סוכר
180 גרם קמח
100 גרם חמאה או מחמאה
1 ביצה
1 כף מיץ לימון משומר אלסקה
2 כפות מי קרח

הרכיבים למילוי:
25 גרם קמח
2 כפות קורנפלור
2 כפות אבקת חלב / מלבין קפה פרווה
30 גרם סוכר
150 מ"ל קרם קוקוס KARA
פירות טריים או משומרים

אופן ההכנה:
לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
לנפות את הקמח לתוך קערה עמוקה. להוסיף סוכר וחמאה ולערבב עד קבלת תערובת פירורית.
להוסיף ביצה, מיץ לימון ומי קרח.
ללוש לכדי בצק אחיד (במהירות שלא יתחמם) ולשטח. לקרוץ עיגולים שמתאימים לתבניות פאי אישיות (או עיגול אחד לתבנית פאי גדולה).
לאפות בתנור שחומם מראש למשך עשר דקות או עד קבלת צבע זהוב.
בסיר קטן לערבב על האש סוכר, אבקת חלב/מלבין, קמח וקורנפלור לתוך קרם הקוקוס של KARA. להוריד מהאש כשהתערובת אחיד ולצנן מעט.
לערבל את הביצים בקערית ולהוסיף מעט ממנה לתוך תערובת הקרם שבסיר בזהירות, לערבב הרבה ולהוסיף מעט ביצה ובכל פעם לערבב מהר – אסור להפסיק לערבב כדי שהביצה לא תיקרש.
כשהביצה כולה בתערובת להמשיך לערבב מעל אש עד שהתערובת מסמיכה ולצנן.
למלא את תבניות הפאי האפויות בקרם עד 3/4 גובה ולקשט בפירות טריים.


הדפס מתכון