לחמניות פטרייתיות לארוח

חומרים:
20 לחמניות ביס קטנטנות חתוכות לחצי ומרוקנות מבפנים.
2 קופסאות שימורי פטריות חתוכות אלסקה (כל קופסא 400 גרם)
100 גרם חמאה
3 כפות שמנת לבישול
3-5 שיני שום קצוצות
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כפית אבקת מרק עוף
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה
גבינה צהובה מגוררת (אפשרי צ"דר / קשקבל או כל גבינה אחרת)

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצלים הקצוצים והשום בחמאה עד שיזהיבו.
מסננים את הפטריות המשומרות היטב, מנגבים במגבת נייר ומוסיפים למחבת. מטגנים קלות.
מוסיפים לפטריות לאחר שהזהיבו מעט את התבלינים והשמנת.
מערבבים עד לקבלת עיסה סמיכה וריחנית.
ממלאים את הלחמניות המרוקנות בתערובת הפטריות.
זורים למעלה מעט גבינה מגוררת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד שמזהיב מלמעלה. זהירות ! לא לשרוף את הלחמניות.

מגישים חם עם סלט ירוק בצד. בתיאבון !


הדפס מתכון